Ο Σεμπαστιάν Λεμπ είναι μια... ανάσα από το να κατακτήσει τον ένατο τίτλο στην καριέρα του, καθώς δείχνει να μην έχει αντίπαλο, με τη διαφορά του από τον Μίκο Χίρβονεν να είναι στους 61 βαθμούς.


Μπορεί να μην κέρδισε στο Ράλι της Ουαλίας, όμως οι εφτά νίκες σε δέκα αγώνες τον έχουν φέρει πολύ κοντά στο να πανηγυρίσει έναν ακόμα τίτλο. Ο λόγος για τον Σεμπαστιάν Λεμπ, ο οποίος απέχει 61 βαθμούς από τον δεύτερο Μίκο Χίρβονεν.

Ο Γάλλος είχε μόνο ένα κακό αποτέλεσμα, που ήταν η εγκατάλειψή του στην Πορτογαλία, και με 219 βαθμούς είναι μια... ανάσα από τον ένατο τίτλο της καριέρας του τρεις αγώνες πριν το φινάλε, αφού ο ομόσταβλός του βρίσκεται στους 158. Ακόμα πιο πίσω με 119 είναι ο Πίτερ Σόλμπεργκ, ο οποίος έχει πέντε παρουσίες στο βάθρο.

Τον Νορβηγό ακολουθούν οι Μαντς Όστμπεργκ, Γιάρι Μάτι Λάτβαλα, με 114 κα 113, αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα, αρκετά καλά τα έχουν πάει και οι Μάρτιν Πρόκοπ, Τιερί Νεβίλ, Ντάνι Σόρντο, Σεμπαστιάν Οζιέ, Νασέρ Αλ Ατιγιάχ, που είναι μέσα στους πρώτους έντεκα του βαθμολογικού πίνακα.

Βαθμολογία οδηγών

Λεμπ 219
Χίρβονεν 158
Π. Σόλμπεργκ 119
Όστμπεργκ 114
Λάτβαλα 113
Νόβικοφ 63
Πρόκοπ 40
Νεβίλ 38
Σόρντο 31
Οζιέ 31
Αλ Ατιγιάχ 28


Πηγή: gazzetta.gr