Ο Βραζιλιάνος πιλότος, Φελίπε Μάσα, μπορεί να μην ξέρει τι θα γίνει την επόμενη σεζόν, ωστόσο τόνισε ότι θέλει ένα καλό αποτέλεσμα από το γκραν πρι της Σιγκαπούρης, καθώς αυτό θα συμβάλει στην απόφαση των ανθρώπων της Ferrari. «Προς το παρόν δεν υπάρχουν εξελίξεις για το μέλλον μου, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα καλά αποτελέσματα βοηθάνε», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Πρέπει απλά να συνεχίζω να πιέζω και να έχω καλές εμφανίσεις με την ελπίδα να ακούσω καλά νέα σύντομα. Πάντα είναι καλύτερα όταν ξέρεις ακριβώς την κατάσταση και σίγουρα θέλω να ξέρω τι θα κάνω την επόμενη σεζόν», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης:

«Νιώθω ότι η πίστα της Σιγκαπούρης μου ταιριάζει, ακόμη και αν δεν έχω καθόλου τύχη εκεί. Αναζητώ ακόμη ένα καλό αποτέλεσμα και ελπίζω πως μπορώ να τα πάω ακόμη καλύτερα από ότι τις προηγούμενες εβδομάδες», κατέληξε.

Ενημερωτικά, η καλύτερη απόδοση του Φελίπε Μάσα στη Σιγκαπούρη ήταν η όγδοη το 2010. Πέρυσι, είχε δει την καρό σημαία από την ένατη θέση, ενώ το 2008 είχε τερματίσει στην 13η.

Πηγή: woop.gr
TAGS