Οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Ο ίδιος πολλές φορές έχει βγει και έχει πει ότι η ζωή του στην Red Bull, την ομάδα με την οποία έχει κατακτήσει δύο παγκόσμιους τίτλους είναι μια χαρά και πως δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο μετακίνησής του.

Ωστόσο, όσο εκείνος αποτελεί την... αφρόκρεμα της Formula 1, o Mάσα δεν πείθει ότι αξίζει να συνεχίζει να φοράει την κόκκινη στολή και η Ferrari μένει μακριά από τους τίτλους, τότε άλλο τόσο θα βγαίνουν δημοσιεύματα που τον θέλουν να γίνεται από... ταύρος, «άλογο».

Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος συνεχίζει να τονίζει όποτε του δίνεται το βήμα, πως δεν έχει στο μυαλό το το ενδεχόμενο να πάρει τις βαλίτσες του για το Μαρανέλο.

Όμως, αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει και το δικαίωμα να δηλώνει πως δεν φοβάται το να γίνει teammate με τον Φερνάντο Αλόνσο.


Με δηλώσεις του στην "Auto Bild", ο Φέτελ σχολίασε το γεγονός ότι ο Λούκα ντι Μοντετζέμολο τον χαρακτήρισε ως τον ιδανικό πιλότο για να οδηγάει το δεύτερο μονοθέσιο της Ferrari από το 2014.

"Δεν φοβάμαι να πάω εναντίον του Φερνάντο, έχοντάς τον στην ίδια ομάδα, αφού στην τελική είναι καλό για την ομάδα να έχει δύο καλούς οδηγούς, κάτι που είναι καλό και για μένα αφού η πρόκληση είναι μεγαλύτερη", ξεκαθάρισε αρχικά ο Φέτελ για να έρθει να συμπληρώσει:

"Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος στη Red Bull και ότι δε σκέφτομαι συνέχεια να φύγω".Ο Φέτελ, που είναι 39 βαθμούς πίσω από τον Αλόνσο στο πρωτάθλημα των πιλότων επτά Grand Prix από το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, δεν πιστεύει ότι το μονοθέσιο της Ferrari είναι τόσο αδύναμο όσο πολλοί υποστηρίζουν.

"Το μονοθέσιό του δεν είναι τόσο κακό όπως λένε πάντα όλοι - μόνο στην αρχή της σεζόν δεν ήταν πραγματικά σε θέση να ανταγωνιστεί. Στο τέλος ήταν πάντα εκεί σε όλες τις συνθήκες και πολύ αξιόπιστο, που για μένα είναι και το γιατί Αλόνσο-Ferrari αποτελούν μέχρι τώρα το πιο δυνατό πακέτο".

Για το αν πιστεύει ότι βρίσκεται εντός διεκδίκησης του τίτλου, απάντησε: "Φυσικά είναι πάντα καλύτερα αν έχεις το προβάδισμα, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι στην προσέγγιση. Πάντα θέλεις να παίρνεις το καλύτερο από τον εαυτό και την ομάδα σου. Ο στόχος είναι να νικήσουμε σε όλους τους αγώνες και θα δούμε τι θα γίνει".


Πηγή: woop.gr