Διατεθειμένη να «θυσιάσει» τον Μίκαελ Σουμάχερ σε περίπτωση που έρθει σε συμφωνία με τον Λιούις Χάμιλτον είναι η Mercedes.

Ο Βρετανός πιλότος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα συνεχίσει ή όχι στη McLaren, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι συζητά και με τη Mercedes.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, το μέλλον του Σουμάχερ στην ομάδα ίσως ξεκαθαρίσει στο Grand Prix της Σιγκαπούρης αυτό το Σαββατοκύριακο, με το συμβόλαιο του Γερμανού να λήγει στο τέλος της σεζόν.

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής εισπράττει 21 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, με τον Χάμιλτον να ζητά 25, απαίτηση που αν ικανοποιηθεί θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο πιλότο στη Formula 1.

Το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, βέβαια, μπορεί να προκαλέσει «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις, καθώς τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας έχουν ρίξει κατά πολύ τα έσοδα. Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα έπεσε στο τραπέζι η πρόταση ακόμα και να αποσυρθεί η ομάδα από τη Formula 1, κάτι που τελικά απορρίφθηκε.

Η γερμανική εφημερίδα εξηγεί ότι το μέλλον του Σουμάχερ εξαρτάται άμεσα από την απόφαση που θα πάρει ο Βρετανός, ο οποίος παράλληλα διαπραγματεύεται και την ανανέωση της συνεργασίας του με τη McLaren.

Πηγή: woop.gr