Στο... στόχαστρο της Pirelli βρίσκεται ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα, ώστε να συμμετέχει στις δοκιμές ελαστικών της ιταλικής εταιρείας, όμως όχι για τη Formula1, αλλά στα Ράλι.

Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα έχει επιστρέψει στους αγώνες, με τις συμμετοχές του σε αγώνες Ράλι, και φαίνεται πως η Pirelli θέλει να τον βοηθήσει να επιστρέψει στις πίστες της Formula1 το 2014.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Πολ Χέμπερι, ο Πολωνός μπορεί να δώσει το παρών στις δοκιμές ελαστικών της ιταλικής εταιρείας για αγώνες Ράλι και όχι για την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. «Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να δουλέψουμε με τον Ρόμπερτ στα Ράλι, παρά για δοκιμές ελαστικών του πρωταθλήματος της Formula1. Ωστόσο, έχουμε αρκετό καιρό να μιλήσουμε, έχουμε όμως κάποια σχέδια στα οποία μπορεί να συμμετέχει.

Δεν ξέρω αν προς το παρόν είναι σε θέση να το κάνει αυτό, όμως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αν θα μπορούσε να επιστρέψει θα ήταν καλό να περάσει ένα χρόνο μαζί μας, ώστε να προετοιμαστεί για το 2014», δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli. Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε τον Κούμπιτσα σε θέση δοκιμαστή το 2013 και ξανά στις πίστες το 2014, έπειτα από απουσία τριών χρόνων.


 Πηγή: gazzetta.gr