Ως ευκαιρία για ένα καλό αγώνα βλέπει το Άραγκον ο Ντάνι Πεντρόσα. Ο Ισπανός αναβάτης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του δηλώνει έτοιμος για το ισπανικό Grand Prix με στόχο να καταφέρει μία καλή θέση.

«Το Άραγκον είναι καλός αγώνας και η πίστα είναι εντυπωσιακή. Πήγαμε εκεί με την ομάδα για δύο ημέρες δοκιμών στο ξεκίνημα του μήνα και κάναμε καλή δουλειά. Παρόλα αυτά οι συνθήκες είναι διαφορετικές και έχουμε δουλειά μπροστά μας. Εξαρτάται από τη ζέστη και το κρύο ή ότι η πίστα θα είναι βρώμικη ή καθαρή.

Ο καιρός θα είναι επίσης σημαντικός παράγοντας. Ελπίζω να είναι καλός αυτό το τριήμερο, ώστε οι θεατές να το ευχαριστηθούν. Φαίνεται ότι την Παρασκευή θα έχουμε λίγη βροχή, αλλά ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί το υπόλοιπο τριήμερο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Επίσης θα δούμε το επίπεδο των αντιπάλων μας, θα αξιολογήσουμε τη δουλειά της Yamaha στις δοκιμές, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας. Η μοτοσικλέτα δουλεύει καλά και αισθάνομαι καλά. Πάμε εκεί με την ίδια αποφασιστικότητα και το ίδιο κίνητρο να συνεχίσουμε να οδηγούμε καλά και να έχουμε καλό αγώνα».

Πηγή: woop.gr
TAGS