Μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο Μισάνο, ο Βαλεντίνο Ρόσι βλέπει αισιόδοξα την συμμετοχή του στο Άραγκον.

Ο Ιταλός αναβάτης ήταν ικανοποιημένος από τις μετατροπές που έγιναν στην GP12 και ανυπομονεί να την δοκιμάσει στην πίστα του Άραγκον να δει τις βελτιώσεις που έχουν γίνει και την απόδοση της μηχανής.

Το ένα βήμα μπροστά που έκανε η μηχανή στο Μισάνο άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Ducati που στόχο έχουν μία καλύτερη θέση στην ισπανική πίστα.

«Ερχόμαστε στο Άραγκον με θετική αύρα μετά το αποτέλεσμα στο Μισάνο, παρότι γνωρίζουμε ότι κάθε αγώνας είναι διαφορετικός.

Θα είναι η πρώτη ευκαιρία να ελέγξουμε την πρόοδο που κάναμε και θα την επιβεβαιώσουμε σε αυτήν την πίστα, η οποία είναι διαφορετική από το Μισάνο.

Είναι γρήγορη και δύσκολη, είναι σημαντικό να διαχειριστείς τα ελαστικά σε μεγάλες κλίσεις. Αν αναλογιστούμε αυτό, κατά τη διάρκεια του τεστ μετά τον τελευταίο αγώνα, δοκιμάσαμε ακόμα ένα καινούριο ψαλίδι το οποίο μου άρεσε και είχε περισσότερη πρόσφυση στις μεγάλες κλίσεις και πίεζε λιγότερο το ελαστικό.

Όπως και να έχει θα δούμε. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να καταλάβουμε αν έχουμε πραγματικά βελτιωθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Ρόσι.


Πηγή: woop.gr