Κατηγορίες για δωροδοκία στελέχους της δημόσιας διοίκησης θα απαγγείλει στον Μπέρνι Έκλεστοουν ο εισαγγελέας του Μονάχου, σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα!


Προβλήματα με τη δικαιοσύνη αναμένεται να έχει ο Μπέρνι Έκλεστοουν. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Sueddeutsche Zeitung, το αφεντικό της Formula1 θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του εισαγγελέα του Μονάχου για δωροδοκία στελέχους δημόσιας διοίκησης για την πώληση μετοχών στην εταιρεία που κατέχει τα δικαιώματα του σπορ.

Συγκεκριμένα, ο τραπεζίτης Γκέρχαρντ Γκριμπκόφσκι ομολόγησε ότι έλαβε 27 εκατομμύρια λίρες από τον ισχυρό άνδρα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού γι' αυτό το λόγο και βρίσκεται στη φυλακή.

Από τη μεριά του, ο Έκλεστοουν είχε καταθέσει πέρυσι ότι ο Γκριμπκόφσκι τον εκβίαζε ότι θα έκανε ψεύτικες καταγγελίες στις βρετανικές αρχές για απόκρυψη χρημάτων από την Εφορία, οι οποίες θα του στοίχιζαν σχεδόν όλη την περιουσία του, αν δεν του έδινε τα χρήματα. Έτσι, φαίνεται πως ο κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων της F1 θα μπει σε μπελάδες, κάτι που θα κάνει αίσθηση και σε όσους ασχολούνται με το άθλημα.


Πηγή: gazzetta.gr