Τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παίρνει τη θέση του Φελίπε Μάσα στο δεύτερο μονοθέσιο της Ferrari αποκρούει ο Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Ο 25χρονος Γερμανός πιλότος της Force India, που φέτος διανύει μια καλή χρονιά, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, είναι ψηλά στη λίστα της ιταλικής ομάδας στην περίπτωση που αποφασίσει να αλλάξει τον Βραζιλιάνο.

Εκείνος όμως δηλώνει συγκεντρωμένος στη δουλειά με την ομάδα του.

"Απλά συγκεντρώνομαι στη δουλειά μου εδώ τώρα και αυτό είναι τα πάντα", είπε αρχικά ο Νίκο Χούλκενμπεργκ, ο οποίος στη συνέχεια εξήγησε:

"Αν κάνεις καλά τη δουλειά σου, το είδαμε αυτό με τον Σέρχιο Πέρες, μπορεί κάτι να συμβεί. Οι δημοσιογράφοι παίρνετε διάφορες θέσεις, αλλά όλα αυτά είναι υποθέσεις".

Όσο για το αν εξεπλάγη από το γεγονός ότι ο Χάμιλτον πήγε στη Mercedes και ο Πέρεςσ τη McLaren, σχολίασε: "Είναι ξεκάθαρο ότι ήταν μεγάλα νέα. Δεν παρακολουθώ την κατάσταση στην αγορά των πιλότων κάθε μέρα όπως εσείς παιδιά, οπότε υπήρχε μια μικρή δόση έκπληξης, που αρχικά δεν επηρέασε εμένα".

Για το αν είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω μετά το πέρασμά του από Williams και Force India, ο λακωνικός Χούλκενμπεργκ απάντησε με ένα ξερό "ναι".


Πηγή: woop.gr