Η Sauber ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της μονοθεσίου. Ετσι, στις 2 Φεβρουαρίου η C32 αναμένεται να δει για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας.


Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις εγκαταστάσεις της Sauber, στην Ελβετία.

H C32 ήταν το πρώτο μονοθέσιο που είχε περάσει τα crash τεστ της FIA και είχε πάρει έγκριση να συμμετάσχει κανονικά στις πρώτες χειμερινές δοκιμές που θα διεξαχθούν στην πίστα της Χερέθ, στις 5 Φεβρουαρίου.

Αν και πέρυσι, η Sauber είχε παρουσιάσει το μονοθέσιο της την πρώτη ημέρα των δοκιμών, φέτος αποφάσισε η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στο Hinwil, στην Ελβετία.

«Η Sauber με βάση τα γερά θεμέλια από την πορεία του 2012 και μετά από σκληρή δουλειά κατά την διάρκεια του χειμώνα, είναι σχεδόν έτοιμη να παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο», ανέφερε το δελτίο Τύπου της Ελβετικής ομάδας.

Πέρυσι χάρη στην προσπάθεια των Καμούι Κομπαγιάσι και Σέρζιο Πέρεθ κατάφερε να κατακτήσει την πέμπτη θέση στους κατασκευαστές. Φέτος θα παρουσιαστεί με νέο οδηγικό δίδυμο καθώς τη θέση του Πέρεθ πήρε ο Νίκο Χούλκενμπεργκ και του Κομπαγιάσι ο Γκουτιέρεζ. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μία από τις λίγες ομάδες που αποφάσισε να αλλάξει και τους δύο πιλότους της για το 2013.

Πηγή: naftemporiki.gr

TAGS