Δυο θέσεις έχουν μείνει για να κλείσει το μεταγραφικό παζάρι του 2013 στην Formula 1. Οι ομάδες της Caterham και της Force India δεν έχουν ακόμα αποφασίσει για το ποιος θα καλύψει την κενή θέση που έχουν διαθέσιμη. Και οι δυο ομάδες έχουν αρκετές εναλλακτικές αφού υπάρχουν πολλοί και καλοί οδηγοί που δεν έχουν βρει ακόμα θέση.

Στην ομάδα της Force India τα πράγματα είναι σχετικά πιο εύκολα. Η θέση φαίνεται ότι παίζεται ανάμεσα στους Sutil και Bianchi και έχουμε ήδη αναφερθεί εκτενώς στο θέμα. Στην Caterham τα πράγματα φαίνεται να έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η κενή θέση φαίνεται ότι παίζεται ανάμεσα στους Petrov, Senna και van der Garde. Ο Petrov δείχνει ότι έχει το πάνω χέρι από την στιγμή που ήταν αυτός που έφερε την ομάδα στην 10η και πολύτιμη θέση του πρωταθλήματος, φέρνοντας και χρήμα από τον Bernie Ecclestone (οι πρώτες 10 ομάδες πριμοδοτούνται βάσει του Concorde Agreement). Ο Senna εκτός από το όνομα και την όποια εμπειρία του στην F1, φέρνει και ένα υγιές πορτοφόλι από χορηγούς. Τέλος ο van der Garde είναι αυτός με τις λιγότερες ελπίδες, αφού ναι μεν έχει το χορηγικό πακέτο, αλλά δεν έχει την εμπειρία των δυο αντιπάλων του.

Πηγή: gocar.gr

TAGS