Ένα επετειακό μοντέλο που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό στις 18 Ιανουαρίου ετοιμάζει η Victory. Το μοντέλο αυτό γιορτάζει τα 15 χρόνια παρουσίας της αμερικανικής εταιρείας.

Αν και δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν περιμένουμε κάτι ολοκαίνουργιο – το πιθανότερο είναι να πρόκειται για μια ήδη υπάρχουσα μοτοσικλέτα με σπέσιαλ εξοπλισμό. Άλλωστε, η «μαμά» Polaris έχει συγκεντρώσει τον τελευταίο καιρό τις προσπάθειές της στην Indian, η οποία ετοιμάζει νέα μοτοσικλέτα.

Το επετειακό μοντέλο, λοιπόν, δε θα είναι ολοκαίνουργιο, αλλά απλά συλλεκτικό. Αλλά αν λάβουμε υπόψη μας το τελευταίο επετειακό μοντέλο που παρουσίασε η Victory (το 2009, για τη 10η επέτειό της), το Vision, το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Φυσικά, ο μόνος τρόπος να δούμε το επερχόμενο επετειακό μοντέλο είναι μέσω φωτογραφιών, μιας και οι μοτοσικλέτες της Victory δεν εισάγονται στην Ελλάδα. Ωστόσο, η κυκλοφορία του και – κυρίως – το γεγονός ότι η Victory έφτασε να γιορτάζει τη 15η επέτειό της αποτελεί ένα σημαντικό νέο. Άλλωστε, πρόκειται για μια μικρή εταιρεία που απολαμβάνει της χρηματοδότησης της Polaris, και η οποία ανταγωνίζεται τον κολοσσό Harley-Davidson στο ίδιο του το γήπεδο: τις custom μοτοσικλέτες. Και μπορεί οι πωλήσεις της να τη φέρνουν πολύ πίσω από τη Harley, αλλά στην κατηγορία των μοτοσικλετών άνω των 1.400 κ.εκ., η Victory είναι στη δεύτερη θέση, ψηλότερα από την Indian, αλλά και όλους τους Ιάπωνες και Ευρωπαίους κατασκευαστές.

Πηγή: mototriti.gr