Λίγες ημέρες πριν να ανοίξει η αυλαία του Παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι στις ειδικές του Μόντε Κάρλο (15-20 Φεβρουαρίου) η M-Sport παρουσίασε το νέο της αυτοκίνητο.
Οι πρωταγωνιστές της ομάδας είναι οι Mads Ostberg, Evgeny Novikov και Thierry Neuville.

«Οι τελευταίοι τρεις μήνες της περσινής χρονιάς ήταν οι πιο δύσκολοι της επαγγελματικής μου ζωής. Οι περιορισμένες επενδύσεις από τη Ford προφανώς άσκησε πίεση στην ομάδα, ώστε να βρει επιπρόσθετες επενδύσεις.

Με το Fiesta WRC έχουμε ένα φανταστικά ανταγωνιστικό αυτοκίνητο και το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να μην είμαστε σε θέση να τρέξουμε σε υψηλό επίπεδο. Έχουμε τη βοήθεια του Qatar, που έχει καλύψει πολλά κενά. Είμαι σίγουρος πως θα μπορέσουμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της M-Sport.

Με τη σειρά του, ο Mads Ostberg, εξέφρασε την αισιοδοξία του, ενόψει της έναρξης του Παγκόσμιου πρωταθλήματος.

«Το αυτοκίνητο είναι καλό. Το δοκίμασα δυόμισι μέρες τον Δεκέμβριο. Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία και έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να βρεθούμε σε αυτή τη θέση. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να πάρουμε τη νίκη σε αγώνες. Κατά τη διάρκεια της σεζόν ίσως χρειαστεί να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, αλλά στην έναρξη απλά θέλουμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα και νίκες».

Πηγή: woop.gr