Η Ducati άλλαξε χέρια, αλλά οι συνήθειες δεν αλλάζουν! Η ιταλική ομάδα θα πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια της νέας μοτοσικλέτας στο Wroom, στο event που συμμετέχει από κοινού με τη Ferrari στο χειμερινό θέρετρο Μαντόνα ντι Καμπίλιο στην Ιταλία.


Πέρα από την εργοστασιακή ομάδα, στο βουνό θα ανέβει και η Pramac η οποία είναι φέτος και επίσημα η δορυφορική ομάδα της Ducati.

Δίπλα στη GP13 και τα νέα "αφεντικά" της Audi θα ποζάρουν ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο και το δίδυμο της Pramac, ο Μπεν Σπις και ο Αντρέα Ιανόνε. Και βέβαια ο Νίκι Χέιντεν ο οποίος παρέμεινε στη Ducati για πέμπτη χρονιά

Οι παραπάνω οδηγοί θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των διαπιστευμένων δημοσιογράφων την Τετάρτη (15/1), ενώ θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της μοτοσικλέτας των δύο ομάδων.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η παρουσία του νέου τζένεραλ μάνατζερ, Μπέρνχαρντ Γκομπμάιερ, ο οποίος περιμένει νίκες από το 2014.

Εκτός από τον Βαλεντίνο Ρόσι, ο μεγάλος απών θα είναι ο "πατέρας" της Desmosedici, Φίλιππο Πρετσιόζι, ο οποίος παραμερίστηκε μετά τις δύο αποτυχήμενες προηγούμενες σεζόν.


Πηγή: sport24.gr