Δύο εβδομάδες περίπου πριν την έναρξη των χειμερινών δοκιμών του πρωταθλήματος της Formula 1 στην πίστα της Χερέθ, ο Μπρούνο Σένα δηλώνει ότι ακόμη δεν ξέρει τι θα κάνει.

Ο Βραζιλιάνος πιλότος την περσινή σεζόν οδηγούσε για λογαριασμό της Williams, ωστόσο για την επόμενη σεζόν αντικαταστάθηκε από τον Βαλτέρι Μπότας με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς ομάδα.

Στο πλαίσιο του αγώνα καρτ του Φελίπε Μάσα ο 29χρονος πιλότος αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Force India και Caterham (ομάδες που ακόμη δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει το δεύτερο πιλότο τους), ελπίζοντας πως όλα θα εξελιχτούν καλά.

«Για μένα το 2013 είναι ακόμη αβέβαιο. Είμαστε ακόμη σε συζητήσεις, αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει τελικά», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου πιλότου, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Βαλτέρι Μπότας.

Ο Βραζιλιάνος ωστόσο επισήμανε πως άμεσα θα έχει νέα σχετικά με το μέλλον του, είτε αυτό είναι στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, είτε αλλού.

«Φαντάζομαι ότι δεν θα πάρει πολύ χρόνο. Κοιτάζουμε κάποιες επιλογές σε διάφορά πρωταθλήματα. Βρίσκομαι σε συζητήσεις με ομάδες, οι οποίες ακόμη έχουν κενές θέσεις. Ελπίζω όλα να πάνε καλά», συμπλήρωσε ο Βραζιλιάνος.

Πηγή: sport-fm.gr