Οι Τότο Βολφ και Νίκι Λάουντα είναι τα νέα μέλη της διοίκησης της Mercedes, με τον πρώτο να αφήνει τη Williams και να παίρνει τη θέση του Νόρμπερτ Χογκ.
Σε αλλαγές αναμενόταν να προχωρήσει η Mercedes, καθώς από την περασμένη χρονιά ήταν γνωστή η παραίτηση του Νόρμπερτ Χογκ, που είχε το ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή. Αυτόν ανέλαβε από σήμερα ο Τότο Βολφ, ο οποίος αποχώρησε από τη Williams, όπως ανακοίνωσε η βρετανική ομάδα, και επιβεβαιώθηκε αμέσως από τους Γερμανούς. Μάλιστα, αναμένεται να αποκτήσει και μετοχές της ομάδας, όπως και ο Νίκι Λάουντα.

Έτσι, οι δυο τους μαζί με τον Ρος Μπρον θα αποτελούν τη νέα ιδιοκτησία της ομάδας. «Η Mercedes είναι μία από τις πιο σημαντικές ομάδες στο μηχανοκίνητο κόσμο. Είμαι μεγάλος οπαδός της ομάδας και της μάρκας. Ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση και για την προετοιμασία της σεζόν. Ακόμη, στόχος μας είναι η προώθηση νέων ταλέντων. Φεύγω από τη Williams, μία ομάδα που θα μου λείψει, όπως και οι φίλοι που έχω εκεί. Ακόμη, θα ήθελα να ευχηθώ στον Φρανκ και σε όλη την ομάδα καλή τύχη για το μέλλον», δήλωσε ο Βολφ, μετά από αυτή την εξέλιξη.

Με αυτόν τον τρόπο, η Mercedes μπαίνει σε μια νέα εποχή, στην οποία όλοι ελπίζουν να μην υπάρχουν τα προβλήματα των προηγούμενων ετών έχοντας στο... ρόστερ της και πάλι έναν παγκόσμιο πρωταθλητή, τον Λιούις Χάμιλτον.


Πηγή: gazzetta.gr