Ο πρώην σχεδιαστής της Sauber, James Key, και νυν της Scuderia Toro Rosso τόνισε μέσα από δηλώσεις του σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, πως η STR είναι καλύτερη από τη Sauber σε ορισμένα πεδία.
Ο Βρετανός δήλωσε, επίσης, ικανοποιημένος με την πρόοδο της STR8 η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί στη Jerez την πρώτη ημέρα δοκιμών, στις 5 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο ρωσικό «f1news»:

«Μετά την Force India και τη Sauber η Toro Rosso είναι η τρίτη ομάδα για την οποία εργάζομαι. Κάθε ομάδα είναι από διαφορετική χώρα με μοναδική κουλτούρα», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Στην Toro Rosso έχω να επιλύσω μερικά νέα προβλήματα σε σχέση με την Sauber, όμως οι πόροι εδώ είναι περισσότεροι, τόσο όσον αφορά το ανθρώπινο δυναμικό όσο και το τεχνικό. Η Toro Rosso βρίσκεται σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο, όμως σε ορισμένα πράγματα υστερεί σε σχέση με αυτά που έχω συναντήσει στο παρελθόν. Επικεντρώνομαι σε αυτά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο James Key.

Ο Βρετανός ήταν αυτός που σχεδίασε την C31 με την οποία η ελβετική ομάδα απόλαυσε ημέρες δόξας. Ο Key επίσης ήταν και ο σχεδιαστής της Force India του 2009 η οποία έκλεψε την παράσταση σε Spa και Monza εκείνη τη χρονιά.

Πηγή: woop.gr