Δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα Virtual Racing Talents (V.R.T) Formula. 53 ημέρες μείνανε μέχρι την έναρξη του 1ου  Ελληνικού πρωταθλήματος ταχύτητας με απόλυτους εξομοιωτές – μονοθέσια τύπου Formula επαγγελματικών προδιαγραφών και απευθείας αναμετάδοση στο internet!!

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ το VRT Formula διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό για όλους τους fans από τις 23/1 έως και τις 7/2/2013,όπου οι υποψήφιοι με κάθε κράτηση που θα πραγματοποιούν στο πρωτάθλημα του Virtual Racing Talents Formula, μέσω της ιστοσελίδας  www.vrtformula.gr , θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για 5 δωρεάν συμμετοχές για την περίοδο της 1ης ομάδας των χρονομετρημένων αγώνων (24/3-7/4/2013) όπως αυτή ορίζεται στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στο διαγωνισμό τόσες φορές όσες οι κρατήσεις των θέσεων που έχει κάνει.

H κλήρωση θα αναδείξει συνολικά 10 τυχερούς νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν 5 δωρεάν κρατήσεις ο καθένας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και για δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του V.R.T Formula www.vrtformula.gr.