Διαγωνισμός: Γίνε ο πρώτος έλληνας οδηγός στη VRT Formula

Διαγωνισμός: Γίνε ο πρώτος έλληνας οδηγός στη VRT Formula
Δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα Virtual Racing Talents (V.R.T) Formula. 53 ημέρες μείνανε μέχρι την έναρξη του 1ου  Ελληνικού πρωταθλήματος ταχύτητας με απόλυτους εξομοιωτές – μονοθέσια τύπου Formula επαγγελματικών προδιαγραφών και απευθείας αναμετάδοση στο internet!!

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ το VRT Formula διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό για όλους τους fans από τις 23/1 έως και τις 7/2/2013,όπου οι υποψήφιοι με κάθε κράτηση που θα πραγματοποιούν στο πρωτάθλημα του Virtual Racing Talents Formula, μέσω της ιστοσελίδας  www.vrtformula.gr , θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για 5 δωρεάν συμμετοχές για την περίοδο της 1ης ομάδας των χρονομετρημένων αγώνων (24/3-7/4/2013) όπως αυτή ορίζεται στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στο διαγωνισμό τόσες φορές όσες οι κρατήσεις των θέσεων που έχει κάνει.

H κλήρωση θα αναδείξει συνολικά 10 τυχερούς νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν 5 δωρεάν κρατήσεις ο καθένας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και για δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του V.R.T Formula www.vrtformula.gr.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο