Μπορεί ο Φερνάντο Αλόνσο να μην ακολουθήσει την Ferrari στην πίστα της Χερέθ για την πρώτη περίοδο των χειμερινών δοκιμών (5-8/2), ωστόσο ο ίδιος τόνισε πως αυτό δεν τον ανησυχεί, αφού θα αφοσιωθεί στη φυσική του κατάσταση, ώστε να είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ακόμη, ο Ισπανός δεν δίστασε να προβλέψει πως δύο με τρεις ομάδες θα κυριαρχήσουν τη φετινή σεζόν με τη σκουντερία να στοχεύει να είναι η μία από αυτές.

«Θα παρακολουθήσω τις δοκιμές με μεγάλο ενδιαφέρον και σίγουρα θα δω όλες τι πληροφορίες που θα έρθουν από την πίστα της Χερέθ. Τις προηγούμενες εβδομάδες, όπως και τις επόμενες θα συγκεντρωθούμε στην προετοιμασία μας για το πρωτάθλημα.

Ήμασταν απασχολημένοι τον Δεκέμβριο, όπως και τον Ιανουάριο με την προετοιμασία του μονοθεσίου, συνεπώς νομίζω ότι είναι σωστό να μείνω πίσω, ώστε να προετοιμαστώ και να είμαι 100% έτοιμος για το πρωτάθλημα. Ακόμη, είμαστε τυχεροί γιατί εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον μέσα στην ομάδα», ήταν τα λόγια του Ισπανού πιλότου κατά την παρουσίαση της νέας Ferrari -F138- για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί ότι έγινε την προηγούμενη σεζόν με τους εφτά διαφορετικούς νικητές στους πρώτους εφτά αγώνες. Πιστεύω πως θα υπάρχουν δύο ή τρεις ομάδες που θα παίρνουν τις νίκες και στόχος μας είναι να είμαστε μέσα σε αυτές».

Πηγή: sport-fm.gr