Τις πρώτες του εντυπώσεις από την πρώτη μέρα οδήγησης του μονοθέσιου της Ferrari μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους ο Felipe Massa.

Ο Bραζιλιάνος, πιστεύει ότι το φετινό μονοθέσιο είναι καλύτερο, ενώ σημαντικό είναι ότι η ομάδα του δεν θα χάσει φέτος χρόνος για να διορθώσει πιθανά θέματα που θα χρειαστούν βελτίωση.

«Την περασμένη σεζόν, θυμάμαι αγωνιζόμουν να οδηγήσω το μονοθέσιο, ήταν δύσκολο να κρατήσω το μονοθέσιο στην πίστα. Φέτος η βάση του μονοθέσιου είναι διαφορετική», είπε αρχικά ο Massa μετά τη δοκιμή του μονοθέσιου κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας των χειμερινών δοκιμών στην Χερέθ και συμπλήρωσε:

«Σίγουρα, υπάρχει ανακούφηση, γιατί υπάρχει η ένδειξη ότι δεν πρόκειται να χάσουμε χρόνο. Την περασμένη σεζόν, όταν οδηγήσαμε το μονοθέσιο για πρώτη φορά χάσαμε χρόνο, ίσως παραπάνω από ένα μήνα για να βελτιώσουμε τα θέματα».

Για το πως ένιωσε οδηγώντας το φετινό μονοθέσιο είπε: «Το μονοθέσιο είναι πιο ισορροπημένο. Ένιωσα καλά στη μέση του μονοθέσιου επίσης, δεν έχασα την πρόσφυση... Θα μπορούσα να πω συγκρίνοντας με πέρυσι ότι η διαφορά είναι μεγάλη».

Πηγή: woop.gr
TAGS