Είναι απλά γρηγορότερος από μένα", σχολίασε απλά ο Σεμπαστιάν Λεμπ την εμφάνιση του Σεμπαστιάν Οζιέ το πρωί στη Σουηδία.Ο οδηγός της VW βρίσκεται στο δικό του κόσμο και ολοκλήρωσε (σ.σ. απομένει η υπερειδική στο Κάρλσταντ) το σκέλος στην πρώτη θέση με διαφορά 32 δευτερολέπτων από τον Λεμπ.

Ο πρώην τιμέιτ του Λεμπ στη Citroen πήρε και τις τρεις ειδικές το απόγευμα, συνεχίζοντας στον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό με το πρωί.

Ο Λεμπ έχει να δώσει τη δική του "μάχη" με τον Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα με το άλλο Polo R. O Φινλανδός δεν θέλει να επισκιαστεί από τον Οζιέ τόσο νωρίς στη σεζόν. Προς το παρόν βρίσκεται 1.5 δευτερόλεπτο πίσω από τον Λεμπ.

Μέσα στο παιχνίδι παραμένει και ο Μαντς Όστμπεργκ της M-Sport Ford και βρίσκεται περίπου εννέα δευτερόλεπτα πίσω από τον Λάτβαλα. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Εβγένι Νόβικοβ και "μάχεται" με τον ντόπιο Πόντους Τίντεμαρκ.

Εκτός διεκδικήσης είναι ο Μίκο Χίρβονεν που θέλει τουλάχιστον να φτάσει μέχρι την Power Stage για να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς, ενώ ο έτερος οδηγός της Citroen, ο Ντάνι Σόρδο βγήκε εκτός αγωνιστικής γραμμής στην έκτη ειδική και έχασε πέντε λεπτά. Έχει πέσει στην 11η θέση.


Πηγή: sport24.gr