Τρόπο επιστροφής ψάχνει η Suzuki έπειτα και από την απόφαση του Carmelo Azpaleta και της Dorna να επιτρέψουν στα νέα εργοστάσια που πρόκειται να μπουν από το 2014 στο πρωτάθλημα του MotoGP, μέσω κάποιας υπάρχουσας ομάδας. Suzuki και Aspar φλερτάρουν λοιπόν, μετά την επαφή του Randy De Puniet με το ιαπωνικό εργοστάσιο ως δοκιμαστή.
Ωστόσο συζήτηση για να αναλάβει η ομάδα του Aspar την εργοστασιακή Suzuki MotoGP δεν έχει γίνει ακόμη, αλλά δεν λένε και όχι.

«Σίγουρα είναι ενδιαφέρον project για εμάς, αλλά έχουμε μιλήσει μόνο με τη Suzuki για τον Randy να είναι αναβάτης δοκιμών τους. Κατά τη διάρκεια της σεζόν θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε την πιθανότητα να φτιάξουμε μια επίσημη ομάδα μαζί τους. Έχουμε αρχίσει να συζητάμε με την Aprilia για το μέλλον αλλά θα δούμε στη διάρκεια της χρονιάς ποιο είναι το καλύτερο project για εμάς την επόμενη χρονιά», είπε χαρακτηριστικά ο αγωνιστικός διευθυντής της Power Electronics Aspar Team, Gino Borsoi.

Τέλος, ο Aspar έχει στο νου του και την Aprilia με την οποία έχει αρκετά καλή σχέση και δεν υπάρχει θέμα να αναλάβει την πλήρη εργοστασιακή ομάδα του συλλόγου.

Πηγή: woop.gr
TAGS