Έχοντας μπολιαστεί με το... μικρόβιο του πρωταθλητισμού, λογικό είναι να μην συμβιβάζεται ποτέ με την ήττα.
Ο Sebastian Vettel αυτό ακριβώς εξήγησε σε συνέντευξή του στο «Spiegel», όπου τόνισε ανάμεσα σε άλλα ότι δεν χωνεύει με τίποτα την ήττα.

«Δεν μου αρέσει να χάνω πουθενά. Είτε στη Formula 1, είτε στη Monopoly. Είμαι κακός… ηττημένος και νευριάζω πολύ όταν χάνω. Στο τέλος μπορεί να σκέφτομαι ‘δεν έχει σημασία, είναι ένα απλό παιχνίδι’, αλλά στη φιλοσοφία μου είναι να είμαι πάντα ανταγωνιστικός και νικητής. Ποτέ δεν συμβιβάζομαι με το βραβείο της παρηγοριάς», δήλωσε ο Γερμανός πιλότος της Red Bull και συνέχισε:

«Περνάω από τα τρόπαιά μου κάθε μέρα που είμαι σπίτι. Αλλά δεν σταματώ κάθε φορά να τα κοιτάξω. Κάποιες φορές σταματώ και κοιτάζω τα ονόματα που έχουν χαραχθεί πάνω τους, όλους τους πρωταθλητές από το 1950. Τότε είναι που νιώθω περήφανος για ό,τι έχω πετύχει».

Παράλληλα, είπε πως δεν ασχολείται ούτε με το Facebook ούτε με Twitter, εξηγώντας και τους λόγους, ενώ αναφέρθηκε και στο τι κάνει το διάστημα που απέχει από την δράση:

«Θέλω να μένω μακριά από το χώρο για να γεμίζω τις μπαταρίες μου και να ανασυγκροτούμαι. Απολαμβάνω μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος να πηγαίνω στη φάρμα μου στην Ελβετία, να κοιμάμαι πολύ και να φτιάχνω μόνος μου το πρωινό μου. Η καθημερινότητά μου περιλαμβάνει είτε να είμαι σε ένα αεροπλάνο, είτε σε ένα ξενοδοχείο και το πρωί να στέκομαι μπροστά σε έναν μπουφέ. Έτσι όταν δεν έχω υποχρεώσεις, αναζητώ την ηρεμία μου».

Πηγή: woop.gr