Ο Ιταλός αναβάτης, Valentino Rossi, παραδέχτηκε μέσα από δηλώσεις τους πως θα πρέπει να κάνει θαύματα για να κερδίσει το 2013. Ο ίδιος, πέρα του ότι αντιμετώπισε μερικά προβλήματα με τη Yamaha M1, διαπίστωσε το πόσο γρήγοροι έχουν γίνει οι Dani Pedrosa και Jorge Lorenzo.

Ο Rossi δεν έκρυψε, μάλιστα, ότι για να κερδίσει θα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω διότι ίσως το 100% να μην είναι αρκετό.

«Γνωρίζουμε ήδη ότι οι Honda είναι πολύ γρήγορες και οι δύο και ο Lorenzo είναι εντυπωσιακός. Για να παλέψω με αυτούς τους 3 αναβάτες, πρέπει να τα δώσω όλα και ίσως κάτι παραπάνω», δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει:

«Ειλικρινά δεν γνωρίζω ακόμα αν μπορώ να κερδίσω τους Lorenzo και Pedrosa, αν μπορώ να το κάνω μια φορά ή συχνά ή τι μπορώ να κάνω αν βρεθώ μπροστά τους. Είναι νωρίς ακόμα να βγάλουμε συμπεράσματα, θα είναι δύσκολο όμως διότι είναι εξαιρετικά δυνατοί. Οι αγώνες πάντως είναι διαφορετική ιστορία», ανέφερε και συνέχισε:

«Η ισορροπία δεν είναι τόσο άσχημη, αλλά δυσκολευτήκαμε λίγο σε σχέση με τις πρώτες δύο ημέρες. Ήμασταν άτυχοι σήμερα διότι ένα μικρό πρόβλημα στη μοτοσικλέτα μας καθυστέρησε. Σήμερα είχαμε ένα πρόβλημα στα φρένα, έχανα σταδιακά τη δύναμη στα φρένα και αναγκάστηκα να σταματήσω. Στο τέλος κατάφερα να βελτιώσω τους χρόνους μου και να μείνω τέταρτος, όχι μακριά από τον Jorge», είπε και συμπλήρωσε:

«Μας λείπει κάτι στην επιτάχυνση, είναι το σημείο πάνω στο οποίο δουλεύουμε και η Yamaha το γνωρίζει. Η μοτοσικλέτα μας είναι λίγο δύσκολη σε αυτό τον τομέα, αλλά ελπίζω να καταφέρουμε κάτι καλό», κατέληξε ο Valentino Rossi.
Να θυμίσουμε πως ο Rossi ολοκλήρωσε τις δοκιμές στην 5η στη συνολική κατάταξη των τριών ημερών.

Πηγή: woop.gr