Όπως ήταν αναμενόμενο, το νέο ιταλικό υπεραυτοκίνητο, το οποίο μας συστήθηκε για πρώτη φορά την προηγούμενη εβδομάδα στη Γενεύη, είχε τεράστια απήχηση στο αγοραστικό κοινό!
Η LaFerrari έκλεψε τις καρδιές όλων των φίλων της αυτοκίνησης και παρά το γεγονός ότι μόνο 499 θα βγουν στην αγορά, ήδη 1.000 άτομα εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση τους! Και να μην λησμονούμε και το διόλου ευκαταφρόνητο κόστος αγοράς της, το οποίο ανέρχεται σε ένα ποσό κοντά στα 1,3 εκ. ευρώ!

Προφανώς οι συγκεκριμένοι τολμηροί 1.000 «μνηστήρες» της LaFerrari, γοητεύτηκαν από τα θέλγητρα της και της επιδόσεις της, οι οποίες προκαλούν σεισμικές δονήσεις.

Με απόδοση 963 ίππων και 900 Nm ροπής, 0-100 χλμ./ ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα στα 350 χλμ/ ώρα, σίγουρα δεν γίνεται να μην σε παρατηρήσουν!

Nα σημειωθεί ότι και στην περίπτωση της LaFerrari τηρείται μια σχετική προτεραιότητα σε ότι αφορά στους παλαιότερους κατόχους της ιταλικής μάρκας, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των υποψήφιων αγοραστών της.

Πηγή: autotriti.gr
TAGS