Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull, Sebastian Vettel, υποστήριξε μέσα από δηλώσεις του, πως η πρώτη ημέρα των ελεύθερων δοκιμών στο εναρκτήριο grand prix της Μελβούρνης κύλησε καλά για τον ίδιο και την ομάδα. Ωστόσο, ο παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε πως χρειάζεται συγκέντρωση και προσοχή για τη συνέχεια.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:


«Πρέπει να πω πως ήταν μία πολύ καλή ημέρα για εμάς. Σίγουρα θα κοιτάξουμε τους χρόνους, αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό σήμερα. Ήταν η πρώτη ημέρα της χρονιάς και ήταν πολύ καλό που δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είχαμε μία ήρεμη ημέρα και ακολουθήσαμε το πρόγραμμά μας», δήλωσε αρχικά ο Sebastian Vettel, για να συμπληρώσει:

«Πλέον ξέρουμε κάτι παραπάνω από ότι χτες, αλλά πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι οι συνθήκες μπορεί να αλλάξουν. Δύο βαθμοί μπορεί να κάνουν τα διαφορά στα ελαστικά. Συνεπώς, είμαστε χαρούμενοι για το σήμερα, αύριο είναι μία καινούρια ημέρα και υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να δούμε τι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε».

Πηγή: woop.gr