«Τρελά γκάζια» πωλήσεων για την Ducati

«Τρελά γκάζια» πωλήσεων για την Ducati
Iστορικό ρεκόρ κατέγραψαν οι πωλήσεις της Ducati τη χρονιά που μας πέρασε με τον συνολικό αριθμό μοτοσικλετών να καταγράφει αύξηση της τάξης του 16% σε σχέση με το 2011.
Ειδικότερα για το 2012 ο κύκλος εργασιών της ιταλικής εταιρίας που ανήκει πλέον στο Audi Group (θυγατρική του ομίλου VW) και συγκεκριμένα στη Lamborghini, έκλεισε στα 606 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 16% σε σχέση με το 2011, ενώ οι πωλήσεις μοτοσικλετών ανήλθαν στις 44.102 μονάδες.

«Ο ρυθμός ανάπτυξης της εταιρίας υπήρξε ιδιαίτερα εντυπωσιακός στις Η.Π.Α. με τις πωλήσεις να ανεβαίνουν κατά 21% σε σχέση με το 2011, κάτι που επιβεβαιώνει τις θετικές προβλέψεις για αυτή τη χώρα στην οποία οι πωλήσεις της Ducati αυξάνονται σταθερά τους τελευταίους 30 μήνες. Σημαντικά είναι και τα αποτελέσματά μας και στην Άπω Ανατολή, χάρη στην πολιτική marketing που ακολουθούμε. Αυτή έχει στο στόχο της τις νέες και αναδυόμενες αγορές οι οποίες και έχει αποφέρει τόσο στα (μεγαλύτερα) μερίδια αγοράς όσο και στα (αυξημένα) κέρδη» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ducati Motor Holding, Gabriele Del Torchio.

Πηγή: mototriti.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο