Την άποψη ότι στο γκραν πρι του Καναδά η Ferrari θα έχει καλύτερη απόδοση από ότι στον αγώνα στους δρόμους του Μόντε Κάρλο εξέφρασε ο Στέφανο Ντομενικάλι.

Το αφεντικό της σκουντερία δήλωσε πως τα χαρακτηριστικά της πίστας στο Μόντρεαλ ταιριάζουν στην F138, προβλέποντας πως θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα.

«Το μόνο θετικό από το γκραν πρι του Μονακό είναι ότι ο Κίμι Ραϊκονεν απέτυχε να πάρει αρκετούς βαθμούς. Ωστόσο, ο Φέτελ πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση. Όπως και να έχει έχουν πραγματοποιηθεί έξι αγώνες από τους 19. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Ferrari , ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η σκουντερία έχει να πανηγυρίσει νίκη στο Μονακό από το 2001 με τον Μίκαελ Σουμάχερ να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της.

«Δυστυχώς για αυτό θα πρέπει να υπάρχει ένας λόγος. Ίσως να ευθύνονται τα χαρακτηριστικά, ή κάτι άλλο, δεν ξέρω. Στο Μονακό δεν είχαμε καθόλου καλό ρυθμό και πρέπει να καταλάβουμε γιατί συνέβη αυτό. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα μετά από ένα δύσκολο τριήμερο. Όσον αφορά στο γκραν πρι του Καναδά, έχει χαμηλότερη κάθετη δύναμη, συνεπώς είμαι πεπεισμένος ότι θα έχουμε καλύτερη απόδοση».