Στον πρώτο αγώνα ο Alex Campani (Abarth 695 Assetto Corse) τερμάτισε εμπρός από τον αδελφό του Maurizio, τον Gionathan Giacon και τον Luca Anselmi. Ο Anselmi κυριάρχησε στο δεύτερο αγώνα, ενισχύοντας τη θέση του στην πρωτοπορία της γενικής κατάταξης του Trofeo Abarth Selenia Europe. 

Στα Abarth 500 Assetto Corse ο Emanuele Moncini επανέλαβε την εξαιρετική επίδοσή του στην Ντιζόν, κερδίζοντας και τους δύο αγώνες. Το ίδιο πέτυχε και ο Βέλγος Pierre-Yves Corthals στο Trofeo Abarth Selenia Benelux, κυριαρχώντας και στους δύο αγώνες, και είναι τώρα επικεφαλής στη βαθμολογία του Trofeo Abarth Selenia Benelux. 

Ο αγώνας του Nurburgring σηματοδότησε το ξεκίνημα του Trofeo Abarth Selenia Benelux για τους έξι διεκδικητές του "Make It Your Race". Κατά τη διάρκεια και των δύο αγώνων έγιναν συναρπαστικές μάχες, με αρκετές επαφές και εναλλαγές στις θέσεις, με το Γάλλο Fabien Jeanblanc να κερδίζει τη νίκη στον πρώτο αγώνα και το Βέλγο Gerome Glesener στο δεύτερο. Ο Γάλλος είναι τώρα επικεφαλής σ' αυτό το ειδικό πρωτάθλημα. 

Ο επόμενος γύρος του Abarth Selenia Europe θα πραγματοποιηθεί στην αυστριακή πίστα Redbull Ring, το Σαββατοκύριακό 15 και 16 Ιουνίου. Την ίδια μέρα το Trofeo Abarth Selenia Benelux και το "Make It Your Race" θα βρεθούν στην ολλανδική πίστα του Zandvoort. 

Γενική κατάταξη Trofeo Abarth Selenia Europe: 1.Luca Anselmi (ITA) 90 βαθμοί, 2. Alex Campani (ITA) 71, 3. Maurizio Campani (ITA) 56, 4. Gionathan Giacon (ITA) 46, 5. Emanuele Moncini (ITA) 30. 
Abarth 500 Assetto Corse: 1. Emanuele Moncini (ITA) 104, 2. Giovanni Ciraso (ITA) 54. 
Make It Your Race: 1. Fabien Jeanblanc (FRA) 43, 2.Gerome Glesener (BEL) 25, 3. Alberto Fontana (ITA) 19.