Ο Jenson Button ξέρει πολύ καλά ότι η ομάδα του δεν πάει φέτος για τον τίτλο, αλλά πιστεύει ότι στόχος της θα πρέπει να είναι να πάρει νίκες στα εναπομείναντα 12 Grand Prix.

Παράλληλα, ο Βρετανός, υποσχέθηκε στους συμπατριώτες του ότι η ομάδα του θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για το όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα στο Grand Prix του Σίλβερστοουν.

«Είμαστε τόσο πολύ πίσω, ποτέ δεν πήγαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος», είπε με απόλυτη ειλικρίνεια ο Jenson Button για να συνεχίσει, τονίζοντας ότι: «Ωστόσο, ακόμη μπορούμε να νικήσουμε Grand Prix. Ακόμη υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Πρέπει να στοχεύουμε σ’ αυτό».

Φυσικά, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον αγώνα της πατρίδας του, στο Σίλβερστοουν που θα γίνει στις 30/6.

«Το κοινό στη Μεγάλη Βρετανία είναι καταπληκτικό. Είναι τόσο όμορφο να έχεις την υποστήριξη από το Βρετανούς. Δεν πηγαίνουμε για να πάρουμε τη νίκη που είμαι σίγουρος ότι όλοι οι Βρετανοί θέλουν – όπως εμείς – αλλά θα παλέψουμε και θα κάνουμε το καλύτερο».