Να φτάσει τις τέσσερις νίκες στην καριέρα του στην πίστα της Καταλωνίας, θέλει ο Jorge Lorenzo.

Ο Ισπανός αναβάτης που μέχρι στιγμής είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα με 91  βαθμούς αισιοδοκεί ενόψει του... εντός έδρας αγώνα.

"Είμαι αρκετά ικανοποιημένος για το πολύ καλό αποτέλεσμα στο Mugello, που επιστέγασε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο", είπε αρχικά ο αναβάτης της Yamaha και συνέχισε:

"Ήταν πολύ θετικό που κερδίσαμε και πάλι, τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα και τώρα πάμε στο Montmelo, στην εντός έδρας πίστα! Εκεί, κάποια σημεία μας ταιριάζουν σίγουρα, ωστόσο υπάρχει πάντα η αμφιβολία για το αν οι συνθήκες και η θερμοκρασία θα μας ευνοήσει. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον αγώνα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στη μοτοσυκλέτα όπως το κάναμε και στην Ιταλία. Σε σχέση με το Mugello, το Montmelo είναι πιο αργή πίστα αλλά τουλάχιστον δεν υπάρχουν στροφές που τις παίρνεις με πρώτη και αυτό ευελπιστώ ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι μια καλή πίστα για εμάς και πρέπει αυτό ακριβώς να εκμεταλλευτούμε για να επαναλάβουμε τη νίκη. Θα είναι καλό για το Πρωτάθλημα. Από τη μεριά μου, θα πιέσω στο 100% για να τα καταφέρω".