Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες της νέας BMW Σειρά 4, η οποία αποτελεί την κουπέ εκδοχή του μεσαίου μοντέλου της εταιρείας.

Το μεσαίο κουπέ της εταιρείας διατηρεί πιο δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές σε σύγκριση με τη σεντάν έκδοση. Έτσι, παρατηρούμε ένα πιο μυώδες και φαρδύ αμάξωμα με ιδιαίτερο δυναμισμό. Παρόλο που βασίζονται στο ίδιο πάτωμα με τη σεντάν, η νέα Σειρά 4 είναι πιο χαμηλή και έχει διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση με χαμηλότερο κέντρο βάρους, κάτι που της προσδίδει έναν πιο σπορ χαρακτήρα. Στο εσωτερικό, οι σχεδιαστικές γραμμές δεν διαφοροποιούνται σε σύγκριση με την 3αρα και στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο ανεξάρτητα καθίσματα.

Στον τομέα των μηχανικών συνόλων τώρα, στην κορυφή τοποθετείται ένα μοτέρ βενζίνης 3,0 λίτρων TwinPower Turbo απόδοσης 306 ίππων (έκδοση 435i). Eπίσης, υπάρχει ακόμη ένας 2λιτρος κινητήρας βενζίνης με 245 άλογα (428i) και ένα diesel μοτέρ 2.000 κυβικών εκατοστών με ισχύ 184 άλογα (420d). Σε όλες τις εκδόσεις θα υπάρχει στάνταρ μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και προαιρετικά θα μπορούν να συνδυαστούν και με το 8αρι αυτοματο κιβώτιο της BWM. Οι βενζινοκίνητες εκδόσεις θα μπορούν να συνδυαστούν και με την τετρακίνηση xDrive.

Η παραγωγή της κουπέ έκδοσης είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, ενώ λίγο αργότερα θα υπάρξει και κάμπριο έκδοση, η παραγωγή της οποίας θα ξεκινήσει από τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Πηγή: autotriti.gr

TAGS