Την πεποίθηση ότι η Lotus έχει το πακέτο για να επιστρέψει στην κορυφή εξέφρασε το αφεντικό της ομάδας, Eric Boullier.

Το αφεντικό της Lotus, Eric Boullier, εξέφρασε μέσα από δηλώσεις του την πεποίθηση πως η ομάδα του έχει το πακέτο για να επιστρέψει στην κορυφή.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως στον αγώνα της Μεγάλης Βρετανίας θα έχουν αναβαθμίσεις στο μονοθέσιό τους, ώστε να επιστρέψουν στο πόντιουμ και να καλύψουν τη διαφορά τους από τους πρωτοπόρους στο πρωτάθλημα των πιλότων και των κατασκευαστών.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε:

«Χάσαμε τη θέση μας, συνεπώς πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, ώστε το μονοθέσιο να είναι ανταγωνιστικό. Η ομάδα μπορεί να είναι γρήγορη και δεν υπάρχει λόγος να μην μπορούμε να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα και στο βάθρο», δήλωσε αρχικά, για να συνεχίσει:

«Δεν είχαμε πέντε βάθρα στην έναρξη της σεζόν κατά τύχη, αλλά λόγω του ανταγωνιστικού μας μονοθεσίου. Ίσως σε κάποιες πίστες να είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά τώρα ξέρουμε και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να ανακάμψουμε. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα προς τα μπροστά. Θα έχουμε κάποιες εξελίξεις στο Σίλβερστοουν, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να κλείσουμε τη διαφορά από τους πρωτοπόρους».