Ο Nico Rosberg είναι πολύ καλός φίλος με τον ομόσταβλό του Lewis Hamilton, αλλά όπως τονίζει θέλει να τερματίσει πάνω από εκείνον στο πρωτάθλημα.

Οι δύο οδηγοί συνηθίζουν να κάνουν φάρσες μεταξύ τους, καθώς γνωρίζονται από τότε που έτρεχαν μαζί στα καρτ.

«Φέτος ευτυχώς είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, γιατί όταν ήμασταν στα καρτ γινόταν χαμός. Είμαστε σε έναν διαφορετικό κόσμο με μεγαλύτερες απαιτήσεις, αλλά και πάλι κάνουμε τις πλάκες μας. Πρόσφατα είχαμε πάει για τζετ σκι και ξαφνικά ένα τσουνάμι ήρθε πάνω μου από τον Lewis. Τώρα είναι η σειρά μου να του τη φέρω», υποσχέθηκε ο Rosberg.

Ο Γερμανός πιλότος συνέχισε λέγοντας: «Πιστεύω πως κάνω καλή δουλειά και θα τα πήγαινε ακόμη καλύτερα αν δεν είχα κάποιους αγώνες στους οποίους δεν κατάφερα να τερματίσω. Θα ήταν πολύ καλό για μένα να τερματίσω μπροστά από τον Lewis στο πρωτάθλημα, αλλά προέχει να έχω μια καλή πορεία και να πάρω όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς», τόνισε ο 28χρονος πιλότος.

Τέλος, ο Rosberg είπε: «Η μητέρα μου ακόμη δεν αντέχει να με παρακολουθεί, γιατί φοβάται. Είναι κρίμα, γιατί θα μπορούσε να πανηγυρίζει κι εκείνη μαζί μου. Έχασε τη νίκη μου στο Μονακό γιατί προτίμησε να σιδερώνει εκείνη την ώρα», δήλωσε.