Ο κακός καιρός μπορεί να επιμένει ακόμα αλλά πιστέψτε μας, οι ημέρες του είναι… μετρημένες. Η άνοιξη θα κάνει την εμφάνισή της σύντομα και η Chevrolet ετοιμάζεται να ρουφήξει κάθε αχτίδα του ζεστού ήλιου με το νέο Spark Topless.

Η καινούργια έκδοση... έρχεται να προστεθεί στην γκάμα του Spark και θα διαθέτει συρόμενη ηλεκτρική μαλακή οροφή η οποία θα προεκτείνεται σε όλη την επιφάνεια του επάνω μέρους της καμπίνας.

 Οι πελάτες θα μπορούν να συνδυάζουν την μεγάλη ηλιοροφή με όποια από τις ήδη υπάρχουσες εκδόσεις του Spark τους ταιριάζει καλύτερα, δημιουργώντας “ανοικτές” εκδοχές του αυτοκινήτου σε κάθε δυνατό επίπεδο εξοπλισμού και κινητήρα. Το έξτρα κόστος που θα πρέπει να πληρώσει κανείς για την έκδοση Topless είναι 1.200€.

 Το ποσό μπορεί να συμπεριληφθεί στην συνολική τιμή του αυτοκινήτου, και να αποπληρωθεί μέσω άτοκης χρηματοδότησης με το πρόγραμμα της Εθνικής Τράπεζας “50-50”. Το τελευταίο προϋποθέτει την προκαταβολή του 50% του ποσού και την εξόφληση σε έως και 50 άτοκες δόσεις, και εφαρμόζεται σε έλα τα μοντέλα της γκάμας της Chevrolet.