Το "Make it your race" αποτελεί για την Abarth μια ευκαιρία να φέρει κοντά στην αγωνιστική οδήγηση νέους επίδοξους οδηγούς, με πάθος να κάνουν ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα: να συμμετέχουν σε ένα πραγματικό αγώνα αυτοκινήτου, με ένα πραγματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο. Ένα μοναδικό Abarth!

Αξιοποιώντας τη δύναμη των social media ο διεθνής διαγωνισμός Abarth "Make it Your Race 2012" ξεκίνησε την 1η Μαρτίου και οι συμμετοχές συνεχίζουν να αυξάνονται με μεγάλο ρυθμό, μέχρι και σήμερα.

 


 


Οι συμμετοχές προέρχονται από έξι χώρες: Ιταλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ελβετία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο, ενώ οι υποψήφιοι πρέπει να είναι 18-40 ετών. Μια ειδική τεχνική επιτροπή θα επιλέξει 50 επίδοξους οδηγούς αξιολογώντας τα στοιχεία που οι ίδιοι ανάρτησαν στο site, υπολογίζοντας παράλληλα και τη δημοτικότητά τους στους χρήστες των Social Media (YouTube, Facebook και Twitter).

Οι 24 καλύτεροι οδηγοί που θα προκύψουν στη συνέχεια της διαδικασίας θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο αγωνιστικό camp, διάρκειας μιας εβδομάδας, και θα δοκιμαστούν σε στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα επίδοξο επαγγελματία οδηγό όπως: η συγκέντρωση, τα αντανακλαστικά, το θάρρος, η διαχείριση της ασφάλειας αλλά και το αίσθημα υπευθυνότητας.

 

Στην τελευταία φάση οι έξι φιναλίστ, ένας από κάθε χώρα, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος μαζί με επαγγελματίες οδηγούς στη δοκιμή Trofeo Abarth στο Franciacorta στις 24 Ιουνίου 2012, οδηγώντας ένα Abarth 500 "Assetto Corse" το οποίο θα κερδίσει ο τελικός νικητής του διαγωνισμού!

Ο διαγωνισμός Abarth "Make it your race 2012" αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για παθιασμένους νέους οδηγούς να ζήσουν την απόλυτη αίσθηση της αγωνιστικής οδήγησης και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία!

Δείτε περισσότερα στο www.makeityourrace.it.