Μας έχουν πάρει χαμπάρι οι Γερμανοί και μας το φέρνουν γλυκά-γλυκά ότι σε λίγο θα κυκλοφορούμε μόνο με ποδήλατα; Ελπίζουμε όχι αλλά προς το παρόν η Opel ανακοίνωσε ότι τα αυτοκίνητά της εκμεταλλευόμενα το αποκλειστικό σύστημα της εταιρείας, FlexFix, θα μποορύν να μεταφέρουν όχι μόνο δύο αλλά τέσσερα ποδήλατα! Για όλη την οικογένεια.

 

Στα σοβαρά τώρα, το αναβαθμισμένο σύστημα μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix δεύτερης γενιάς που μπορεί να μεταφέρει μέχρι τέσσερα ποδήλατα ταυτόχρονα, διατίθεται πλέον για τα Astra Sports Tourer και Zafira Tourer.

 

Το αναβαθμισμένο σύστημα Opel FlexFix των Astra Sports Tourer και Zafira Tourer είναι σχεδιασμένο για τη μεταφορά δύο ποδηλάτων όπως στην περίπτωση των Corsa, Meriva, του 5ΘAstraκαι του Antara. Τώρα θα προσφέρει μία σειρά καινοτομιών σε συνδυασμό με αυξημένη ικανότητα μεταφοράς φορτίου.

 

To FlexFix δεύτερης γενιάς έχει κιτ προέκτασης με αντάπτορα που κουμπώνει για τη μεταφορά δύο ακόμα ποδηλάτων βάρους 20 kg το καθένα ενώ ακόμα και με πλήρες φορτίο επιτρέπει το άνοιγμα της πίσω πόρτας, παρέχοντας άμεση πρόσβαση στο χώρο αποσκευών.