Το Ελληνικό σύνθημα που επιλέχθηκε από την UEFA και θα αναρτηθεί στο πούλμαν που θα μεταφέρει την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του UEFA EURO 2012 καθώς και η Αγγλική του μετάφραση είναι το «Γεννημένοι μαχητές!» ή «Born fighters!» στα Αγγλικά.

Το ανακοίνωσε η Hyundai Motor, επίσημος χορηγός του UEFA EURO 2012.

 

Τα συνθήματα επιλέχθηκαν από τον διαγωνισμό «Be There With Hyundai» να κοσμούν τα επίσημα λεωφορεία των 16 εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στο επερχόμενο UEFA EURO 2012 τουρνουά ποδοσφαίρου.

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός «Be There With Hyundai» έδωσε την ευκαιρία στους φιλάθλους των 16 συμμετεχουσών χωρών να υποβάλουν τα συνθήματα τους, τα οποία στη συνέχεια επιλέχθηκαν για να «ντύσουν» το επίσημο λεωφορείο που θα μεταφέρει την ομάδα της αγαπημένης τους χώρας.

Η υποβολή των συνθημάτων στο site της UEFA (UEFA.com) ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2011.
Τον Απρίλιο του 2012, επιλέχθηκαν τρία από τα συνθήματα που είχαν υποβληθεί για κάθε χώρα και αναρτήθηκαν στο site της UEFA (UEFA.com) δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους να ψηφίσουν για τα συνθήματα που επιθυμούσαν.

Τα συνθήματα θα αναρτηθούν στα λεωφορεία των εθνικών ομάδων καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά UEFA EURO 2012, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πολωνία και την Ουκρανία από τις 8 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου 2012.