Μία πρώτη γεύση από τη δυσκολία του Acropolis πήραν οι οδηγοί που βγήκαν για τις αναγνωριστικές πρώτες δοκιμές στις ειδικές.

Οι κορυφαίοι οδηγοί του WRC οδήγησαν σε 3 Ειδικές Διαδρομές (Άγιοι Θεόδωροι, Νέα Πίσσια, Αγία Μαρίνα) και δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις Ειδικές Διαδρομές, οι οποίες ήταν γνωστές σε αυτούς από τα προηγούμενα χρόνια για το πόσο σκληρές είναι!

 

LOEB Sébastien - ELENA Daniel CITROEN DS3 WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές είναι σχετικά σκληρές, με πολλές πέτρες. Το έδαφος είναι στεγνό, ενώ οι πολλές πέτρες μπορούν να εμφανιστούν στο δρόμο. Θα είναι δύσκολος αγώνας για τα ελαστικά, από ότι έχω δει μέχρι στιγμής».

 

HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo CITROEN DS3 WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές δείχνουν ΟΚ. Είναι σχετικά σκληρές σε κάποια σημεία, αλλά αυτό δεν αποτελεί κάτι νέο για την Ελλάδα. Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να αναφέρω».

 

LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka FORD Fiesta RS WRC
«Το χέρι μου είναι σε καλή κατάσταση. Το πρόγραμμα αποκατάστασής μου πριν από τον αγώνα ήταν πολύ σφικτό. Θα πονάει αρκετά, ειδικά αν υπάρχουν πολλοί κραδασμοί. Οι Ειδικές Διαδρομές είναι καλές».

 

SOLBERG Petter - PATTERSON Chris FORD Fiesta RS WRC
«Οι Ειδικές Διαδρομές είναι ωραίες. Η δεύτερη (Νέα Πίσια) είναι πολύ βραχώδης μέχρι τον τερματισμό. Αλλά γενικά οι διαδρομές είναι καλές. Ο αγώνας αναμένεται φανταστικός»