Πρόσφατα απολαύσαμε πρόσφατα τους Jenson Button και Romain Grosjean στο motorhome της Pirelli, με τους δύο πρωταθλητές να συμμετέχουν σε έναν αγώνα μαγειρικής υπό το έμπειρο βλέμμα του Paul Hembery, του αγωνιστικού διευθυντή της Ιταλικής φίρμας. 

 

Η προσπάθεια των δύο οδηγών και οι γαστρονομικές σπεσιαλιτέ του motorhome της Pirelli αποτέλεσαν το σκηνικό παρουσίασης του “Miles & Meals – handcrafted by Pirelli”: ενός βιβλίου μαγειρικής που αποκαλύπτει τα μυστικά των σεφ της Pirelli και εισέρχεται στο άδυτο του έμπειρου προσωπικού της.

 

«Το να φτιάχνεις ένα καλό ελαστικό είναι σαν να φτιάχνεις ένα καλό ριζότο» γράφει ο διευθυντής τμήματος R&D της Pirelli, Maurizio Boiocchi, στην αρχή του βιβλίου.

 

Το “Miles & Meals” συγκεντρώνει τις συνταγές του αρχισέφ της Pirelli, Fabrizio Tanfani, υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου φιλοξενίας, Cristian Staurenghi.

Παρουσιάζει μερικές από τις καλύτερες γαστρονομικές δημιουργίες της κουζίνας τους, που σερβίρονται σε κάθε αγώνα στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη.

 

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας σήμερα κιόλας;

Εξασφαλίσαμε ήδη τις συνταγές για εσάς και μπορείτε να τις κατεβάσετε από τα παρακάτω Link.

Αφού τις κατεβάσετε (είναι σε μορφή pdf) ετοιμάστε τις ή… στείλτε τις στη σύζυγο στο σπίτι και επιστρέψτε… όταν το φαγητό θα είναι έτοιμο.

 

 ΚΑΝΤΕ ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟ LINK ΚΑΙ "SAVE AS" ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

  1. Italian-style tagliata of beef
  2. Lemongrass scented prawn salad with avocado and papaya
  3. Tortelloni in cuttlefish ink stuffed with ricotta and potatoes, with a scampi and fresh tomato sauce
  4. Tiramisù
  5. Marinated goosemeat carpaccio with orangescented cream of balsamic vinegar on a bed of Belgian endive and Tuscan crostino
  6. Tagliolini with fresh sea urchins
  7. Paccheri with diced fresh tuna, cherry tomatoes, capers and pine nuts
  8. Swordfish escalope with buffalo burrata cheese, grape tomatoes and basil
  9. Bucatini all'amatriciana
  10. Braised veal scented with citrus fruits and rosemary on a bed of carrots and mashed potatoes with oil
  11. Gnudi with wild boar stew
  12. Tagliatelle with porcini mushrooms
  13. Catalan lobster
  14. Fillet of sea bream in a clam and red prawn sauce
  15. Tuna tartare with avocado and melon seasoned with Persian Blue salt
  16. Pork fillet in a red wine and smoked ham crust on a bed of crunchy potatoes
  17. Tyrrhenian-style octopus salad
  18. Beef tenderloin with caramelised figs and hazelnut in a red wine reduction
  19. Strawberry granita
  20. Paulista-style chicken salad