Η φωτογραφία με την όμορφη κυρία απεικονίζει το σαλόνι του… νέου μοντέλου Honda.
Αν σας μοιάζει πολύ πιο μεγάλο από το δικό σας Honda είναι απλά, επειδή το συγκεκριμένο μοντέλο… δεν έχει ρόδες. Πρόκειται για το νέο Honda Jet F3, που η εταιρεία παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο & Έκθεση Επιχειρηματικής Αεροπλοΐας (EBACE), που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη.

Το F3 είναι το τέταρτο αεροσκάφος της Honda.

 

Η εταιρεία είναι ο πρώτος κατασκευαστής που ανακοίνωσε και παρουσίασε σχέδια για μία νέα διάταξη οθόνης 60/40 βασισμένης στο σύστημα Οθονών Πληροφοριών Πτήσεων Garmin G3000 για το HondaJet.  Αυτή η αναβάθμιση προσφέρει στους χειριστές ευκολότερη πρόσβαση και ορατότητα σε πρόσθετες πληροφορίες πτήσεων σε συνοπτική μορφή, κάτι που συμβάλλει στη βελτιωμένη αναγνώριση πτητικών καταστάσεων και την ασφάλεια.

 

Ο χειριστής και ο βοηθός του μπορούν να επιλέγουν και να βλέπουν περισσότερες πληροφορίες σε συγκεντρωτική μορφή που χρησιμοποιεί το 40% του πλάτους μιας μεγάλης οθόνης υψηλής ανάλυσης 14 ιντσών του G3000. Η Honda Aircraft παρουσίασε επίσης ένα νέο σύστημα διαχείρισης καμπίνας (CMS) και αναβάθμισε το εσωτερικό του αεροσκάφους παραγωγής. 

Το νέο CMS επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν κάποια ασύρματη κινητή συσκευή, όπως μία ταμπλέτα ή ένα smartphone, για να βλέπουν πληροφορίες πτήσεων σε πραγματικό χρόνο και να ελέγχουν το φωτισμό, τη θερμοκρασία, τη μουσική και τις σκιάδια των παραθύρων στην καμπίνα του HondaJet.