Με αφορμή την έκτη συνέχεια του Fast & Furious δημιουργήθηκαν έξι μοναδικά μοντέλα της Alfa Romeo Giulietta, οι οποίες θα πωληθούν αποκλειστικά στη Βρετανία, μιας κι εκεί έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας.

Η έκτη συνέχεια της σειράς ταινιών Fast & Furious είναι γεγονός (θα προβληθεί 25 Μαΐου) και για αυτό χρειάστηκαν μερικά αυτοκίνητα Giulietta για να πρωταγωνιστήσουν στις συναρπαστικές σκηνές δράσης. Μάλιστα, οι απαιτητικές σκηνές, καταπόνησαν στο έπακρο τα οχήματα (όπως μας αποκαλύπτει η φωτογραφία), αλλά δημιούργησαν ένα θεαματικό αποτέλεσμα.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την ταινία, κατασκευάστηκαν και έξι συλλεκτικά μοντέλα, για να διατεθούν προς πώληση μόνο στο Λονδίνο, τόπο των γυρισμάτων.

Τα μοντέλα αυτά, για όποιον ενδιαφέρεται, ονομάζονται Giulietta FF6 και τροφοδοτούνται από ένα κινητήρα 1.4 Turbo MultiAir, με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT, που παράγει 170 ίππους, ενώ «πιάνει» τα 0-100 σε 7,7 δλ, με τελική ταχύτητα 217 χλμ/ώρα. Η κατανάλωση καυσίμου ανέρχεται σε 5.2λτ/100χλμ, ενώ οι εκπομπές CO2 είναι 121γρ/χλμ.

Τα συγκεκριμένα μοντέλα θα φέρουν αριθμημένη αναμνηστική πλακέτα της ταινίας. Επίσης στο ταμπλό θα έχουν τις υπογραφές των πρωταγωνιστών, ενώ οι αγοραστές θα λάβουν ως δώρο μια μέρα ξενάγηση στα σκηνικά των γυρισμάτων.

Η τιμή τους τέλος ξεκινά από τις 25.675 λίρες ( 30.350 ευρώ περίπου) και θα πωλούνται μόνο μέσω της Motor Village Marylebone στο Λονδίνο.