Η Nissan αποφάσισε να διπλασιάσει τα μοντέλα Nismo για την επόμενη χρονιά, προσθέτοντας στη γκάμα των 370Z Nismo και Juke Nismo, το GT-R Nismo, καθώς και μια έκδοση RS για το Juke.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Nissan σχεδιάζει για το 2014 να λανσάρει τέσσερα νέα Nismo μοντέλα. Συγκεκριμένα, μετά την παραγωγή του 370Ζ Nismo και του Juke Nismo, η ιαπωνική βιομηχανία θα επεκτείνει τη γκάμα της με τα GT-R Nismo και Juke Nismo RS, τα οποία θα βασιστούν στα υπάρχοντα μοντέλα, αλλά εννοείται ότι θα υπάρξει μια γενικότερη αναβάθμιση, μηχανική κι αισθητική.

Πιο συγκεκριμένα το Juke Nismo διαθέτει έναν άμεσου ψεκασμού turbo κινητήρα βενζίνης 1,6 λτ., που αποδίδει 215 ίππους, με την έκδοση RS να «ανεβαίνει» αρκετά παραπάνω.

Παράλληλα, αναμένεται και στον εξωτερικό σχεδιασμό να υπάρξουν τροποποιήσεις, ώστε να παρουσιαστεί ένα πιο επιθετικό και «αγριεμένο» σύνολο, ανάλογο της ιπποδύναμης, που θα υποστηρίζει. Επίσης, δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, αν η RS έκδοση θα διαθέτει και 4κίνητη μετάδοση ή μόνο 2κίνητη.

Ταυτόχρονα, η ιαπωνική φίρμα θα δημιουργήσει και το GT-R Nismo, βασισμένο στο τρέχον μοντέλο, το οποίο εξοπλίζεται με έναν V6 3,8 λτ. διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, που παράγει 545 ίππους. Αυτονόητο είναι ότι κι εδώ θα δούμε τόσο μηχανολογικές όσο και αισθητικές παρεμβάσεις, προκειμένου να προσφέρονται, όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές στους υποψήφιους αγοραστές.