Η κινεζική φίρμα Changan στη 2η παρουσία της στη Φρανκφούρτη τον Σεπτέμβριο, ετοιμάζεται να φέρει αρκετά νέα μοντέλα, μεταξύ αυτών κι ένα νέο μεγάλο SUV, με το όνομα CS75.

Η Changan είναι η ανερχόμενη μάρκα της Κίνας, η οποία έχει συνεργαστεί ως τώρα με αρκετές ευρωπαϊκές και αμερικανικές αυτοκινητοβιομηχανίες για την κατασκευή και προώθηση των προϊόντων της. Επίσης έχει εισέλθει και στον τομέα της αυτόνομης κατασκευής οχημάτων εδώ και χρόνια. Μάλιστα το 2011 έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης με το Eado, ένα compact sedan.

Τώρα, επιστρέφει με μια σειρά νέων μοντέλων, μεταξύ των οποίων θα υπάρχει κι ένα υβριδικό plug-in, όπως και ένα μεγάλο SUV, το CS75, το οποίο θα δανειστεί στοιχεία από το μικρότερο CS35. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως θα είναι πιο δυναμικό εξωτερικά και με ποιοτικότερη καμπίνα.

Περισσότερα στοιχεία δεν έγιναν γνωστά, όμως είναι εμφανής η προσπάθεια της κινεζικής εταιρείας να επεκτείνει τις δραστηριότητές της, με κυριότερο στόχο να κερδίσει μερίδια αγοράς στην ευρωπαϊκή ήπειρο.