Παρελθόν από την ομάδα της Ducati αναμένεται να αποτελέσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Nicky Hayden.

Ο 32χρονος Αμερικανός αναβάτης γνωστοποίησε την είδηση στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ενόψει του Moto GP στη Λαγκούνα Σέκα της Καλιφόρνια.

«Δεν θα είμαι στην Ducati του χρόνου. Αποφάσισαν να πάρουν διαφορετικό δρόμο. Δυστυχώς τα αποτελέσματα τελευταία δεν ήταν όπως θα ήλπιζα. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον διώχνουν, αλλά πρέπει να το δεχτώ και να κοιτάξω μπροστά. Δεν λυπάμαι για τον εαυτό μου. Είμαι εδώ και θα προσπαθήσω για το καλύτερο ως το τέλος του πρωταθλήματος», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006, που φημολογείται πως σκέφτεται να μετακομίσει στα Superbikes.

«Δεν ξέρω για το μέλλον μου. Στο Moto GP τα πράγματα δεν φαίνονται τόσο καλά. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τις νέες μοτοσυκλέτες, τις αλλαγές στους κανονισμούς και τις επιλογές που θα έχω. Και σίγουρα δεν θέλω να γίνω αναβάτης σε μια ομάδα που θα διεκδικώ έναν βαθμό εδώ κι άλλον έναν εκεί. Εξακολουθούν να μου αρέσουν οι μοτοσυκλέτες και ακόμη πιστεύω πως έχω πολλά να δώσω. Άρα θα προσπαθήσω να βρω ένα νέο σπίτι. Δεν είναι εύκολο, γιατί υπάρχουν λίγες ομάδες και οι θέσεις των αναβατών είναι κλεισμένες», κατέληξε.

TAGS