Ο Daniel Ricciardo σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο την 2η ημέρα στο Silverstone οδηγώντας τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους, «ταύρους».

Ο Αυστραλός δήλωσε πως έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και απόλαυσε την ευκαιρία που του δόθηκε να οδηγήσει για την Red Bull Racing.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε:

«Πιστεύω ότι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Οι δοκιμές ήταν λίγο περίεργες με τα νέα Pirelli, καθώς δεν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε όποια αλλαγή θέλαμε στο μονοθέσιο. Ιδανικά θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο μηχανικό κομμάτι του μονοθεσίου και να φέρεις το set-up στα μέτρα που το θες. Όμως το ίδιο ίσχυε για όλους. Ήταν ωραία εμπειρία να οδηγήσω δύο διαφορετικά θηρία σήμερα. Ήταν αρκετά διασκεδαστική εμπειρία και δεν ένοιωσα καθόλου πίεση», δήλωσε αρχικά ο Ricciardo και συνέχισε, σχολιάζοντας για την πιθανότητα να βρεθεί στην RBR του χρόνου:

«Θα δούμε τι θα γίνει, δεν είναι δική μου η απόφαση. Έχω ακόμα να ολοκληρώσω τη χρονιά με την Toro Rosso. Στους τελευταίους αγώνες η απόδοσή μου έχει βελτιωθεί και σκοπεύω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό. Πιστεύω ότι μέσα από αυτό το τεστ η Red Bull μπορεί να κάνει μια αξιολόγηση των δυνατοτήτων μου. Δεν πρόκειται να κολλήσω σε αυτή την ημέρα καθώς υπάρχει το υπόλοιπο της χρονιάς και τώρα θα επικεντρωθώ στην Toro Rosso».

TAGS