Η Renault ετοιμάζεται να «επισκεφτεί» τη Φρανκφούρτη, με αρκετά νέα μοντέλα, μεταξύ αυτών το ανανεωμένο Dacia Duster, καθώς κι ένα καινούργιο πρωτότυπο αυτοκίνητο.

Όπως ανακοινώθηκε από τον γαλλικό όμιλο, στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, στις 10 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το ανανεωμένο Dacia Duster. Μάλιστα όπως τονίζει η Renault, το Duster θα εμφανισθεί με μια «νέα ταυτότητα», κάτι που σημαίνει ότι οι βελτιώσεις του SUV θα έχουν να κάνουν, τόσο με την εικόνα του εξωτερικά, όσο και με τα πιο ποιοτικά υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στην καμπίνα.

Παράλληλα, στο επίπεδο των κινητήρων οι επιλογές θα είναι οι γνωστές, αλλά με ορισμένες αναβαθμίσεις, ώστε να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου και ρύπων.

Επιπλέον, η Renault θα παρουσιάσει και τη γκάμα των ηλεκτρικών της οχημάτων, ανάμεσά τους το ηλεκτρικό ZOE, ως μοντέλο παραγωγής πλέον, αφού έχει λανσαριστεί στη Γερμανία

Παράλληλα, θα «εμφανιστούν» μαζί και τα 6 πρωτότυπα οχήματα της εταιρείας, που κατά καιρούς έχει παρουσιάσει ή δημοσιοποιήσει στοιχεία. Έτσι, σύμφωνα με όλα τα τελευταία δεδομένα αναμένεται να δούμε μοντέλα όπως η Alpine των 280 ίππων και το νέο Espace, που θα είναι πιο.. Crossover, βασισμένο στο πρωτότυπο R-Space.

Τέλος, θα υπάρξει ενημέρωση για τα τεχνικά στοιχεία των δύο νέων κινητήρων της εταιρείας, τον Energy range engine και τον Energy F1 engine.

Το νέο Espace θα είναι πιο… Crossover, βασισμένο στο εικονιζόμενο πρωτότυπο R-Space, που πολύ πιθανό να κάνει πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη, το φθινόπωρο.

Tο ανανεωμένο Duster θα εμφανισθεί με μια «νέα ταυτότητα», βασισμένη πιθανότατα στο εικονιζόμενο πρωτότυπο D-Cross, με βελτιώσεις εξωτερικά κι εσωτερικά.

Στη Φρανκφούρτη θα «συγκεντρώσει» η Renault και τα έξι πρωτότυπα, που έχει παρουσιάσει ή δημοσιοποιήσει στοιχεία κατά καιρούς, μεταξύ αυτών πιθανότατα και τη νέα Alpine, των 280 ίππων.

TAGS