Ένα διαφορετικό αυτοκίνητο πόλης με κόστος 60.000 ευρώ παρουσιάστηκε χτες στην Αθήνα και όπως δηλώνει η αντιπροσωπεία της Aston Martin, οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και παρά την οικονομική κρίση, ο στόχος της εταιρίας είναι οι πωλήσεις να ξεπεράσουν τα 1.000 αυτοκίνητα!

Πρόκειται για το αυτοκίνητο Cygnet και είναι το φθηνότερο Aston Martin , που κυκλοφορεί στην αγορά και σύντομα θα κυκλοφορεί και στους δρόμους της Αθήνας.

Το Cygnet είναι αυτοκίνητο πόλης και βασίζεται στα μηχανικά μέρη του Toyota IQ και έχει το ίδιο πλαίσιο, την ίδια ανάρτηση και τον ίδιο κινητήρα 1.3lt και 99PS, όπως και το μικρό αυτοκίνητο πόλης της Toyota. 

 Τι είναι όμως αυτό που κάνει το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει και να εκτοξεύει την τιμή του; Η Aston Martin έχει αλλάξει την εξωτερική εμφάνιση του Cygnet, που το όνομά του σημαίνει νεογνό κύκνου, προσθέτοντας τη χαρακτηριστική μάσκα της φίρμας, το σήμα αλλά και διαφορετικά σώματα.

Ενώ οι διαφορές δεν σταματούν μόνο εδώ καθώς το “φτηνό” Aston Martin, βρίθει πολυτέλειας στο εσωτερικό του, με οροφή ντυμένη από αλκαντάρα, πολλές επιλογές στα δέρματα των καθισμάτων ενώ έχει αλλάξει και η διαμόρφωση πίσω όπου έχει καταργηθεί ο χώρος αποσκευών για χάριν της ευρυχωρίας των πίσω καθισμάτων. Τα οποία όμως αν επιθυμεί ο ιδιοκτήτης μπορεί να πέσουν και να διαμορφωθεί αποθηκευτικός χώρος με κάλυμμα.