Η Kia δημοσίευσε δύο teaser φωτογραφίες για ένα νέο μικρό μοντέλο, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του σε πρωτότυπη μορφή στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Με τον χαρακτηρισμό «δραματικό πρωτότυπο» αποκάλυψε σε «πακέτο» η κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία δύο φωτογραφίες από ένα νέο concept που θα παρουσιαστεί σε ένα μήνα στη Φρανκφούρτη. Το επερχόμενο μοντέλο δίνει μια «πρώτη γεύση» από ένα όχημα μικρής κατηγορίας με crossover χαρακτήρα, αφού το ύψος του αμαξώματος είναι υψηλότερο του συνηθισμένου.

Χωρίς περισσότερες πληροφορίες και από τις –ελάχιστα- αποκαλυπτικές φωτογραφίες, ίσως έχουμε να κάνουμε με έναν ανταγωνιστή του Nissan Juke. Στο εμπρός μέρος διακρίνεται η γρίλια της κορεάτικης εταιρείας, καθώς επίσης τα φώτα ημέρας τύπου LED και τα φώτα ομίχλης. Αν τώρα κρίνουμε από τα πράσινα περιγράμματα στη μάσκα, ίσως να εφοδιάζεται με «πράσινο» μηχανικό σύνολο (υβριδικό ή ηλεκτρικό). 

Η δεύτερη φωτογραφία τώρα αφορά το εσωτερικό του πρωτότυπου, που ακολουθεί μινιμαλιστική σχεδίαση, αφού διαθέτει λίγους διακόπτες και ελάχιστα κουμπιά.

Τέλος, περισσότερες όμως πληροφορίες θα έχουμε στις 10 Σεπτεμβρίου, όταν ανοίξουν οι πύλες της διεθνής έκθεσης αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη.

 

TAGS