Μια teaser φωτογραφία στο διαδίκτυο αναζωπύρωσε τις φήμες ότι η Lexus θα παρουσιάσει τον επόμενο μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τη νέα RC F Coupe.

Όπως συνηθίζεται λίγες μέρες πριν από μια μεγάλη Διεθνή Έκθεση αυτοκινήτου, οι εταιρείες δημοσιοποιούν εικόνες teaser για τα μοντέλα που πρόκειται να ντεμπουτάρουν.

Έτσι λοιπόν και τώρα, πριν τη φθινοπωρινή Έκθεση της Φρανκφούρτης, η Lexus αποκάλυψε μια τέτοια εικόνα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για την πολυαναμενόμενη RC F Coupe η οποία κάνει δοκιμές και θα παρουσιαστεί ως μοντέλο παραγωγής επίσημα κάποια στιγμή κατά το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους. Μάλιστα αναμένεται να αφιχθεί στις αντιπροσωπείες τον Σεπτέμβριο του 2014.

Πιθανώς βέβαια να πρόκειται για κάποιο άλλο πρωτότυπο σπορ όχημα, για το οποίο δεν έχει ακουσθεί κάτι. Το μόνο που μπορούμε να διακρίνουμε από αυτή την φωτογραφία, είναι μια μεγάλη μάσκα και νέα αρκετά ομολογουμένως «αγριωπά» φωτιστικά σώματα, σε μια διαφορετική σχεδιαστική γλώσσα, από αυτή που μας έχει συνηθίσει η φίρμα, με ενσωματωμένο φώτα ημέρας LED. Γι αυτό ίσως να είναι τελικά ένα πρωτότυπο κι όχι ένα μοντέλο παραγωγής, αφού η εικόνα μας προϊδεάζει για ένα ιδιαίτερα φουτουριστικό σύνολο.